سلام دوستان یه سوال.. تو احتمال در پرتاب دوتا تاس چقدر احتمال که مجموع اعداد رو شده زیره ۱۱ نباشد؟

تبلیغ

اپ پرسان رو نصب کن!

ارسال سول، ذخیره‌ی سؤال‌ها و پاسخ‌های بیشتر فقط توی اپ.

نصب اپلیکیشن

جواب ها

11/12میشه قانون احتمال P(A)= n(A) n(S) که A یک پیشامد از فضای نمونه S است. S= فضای نمونه پرتاب دو تاس n(S)=36 A= مجموع اعداد برابر 11 یا 12 نباشد، مجموع اعداد کمتر از در واقع از قانون احتمال متمم استفاده می‌کنیم. B′=S−B⇒P(B′)=1−P(B) B= مجموع اعداد 11 یا 12 باشد ={(5,6),(6,5),(6,6)}→P(B)= n(B) n(S) = 3 36 P(A)=P(B′)=1− 3 36 = 33 36 = 11 12
صفر.سی و ششم بتاج

سوالات مشابه فصل1 ریاضی نهم

زینب ابولی زاده · فصل1 ریاضی نهم
⚡️P҉A҉D҉E҉H҉ ҉S҉H҉A҉H҉✨️👑 ‌‌ · فصل1 ریاضی نهم
‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ · فصل1 ریاضی نهم
🖤امیرم 🖤 · فصل1 ریاضی نهم
Ad image

هوادار یه سال تحصیلی ۵بعدی باش

کمک درسی،هوش مصنوعی، معلم خصوصی، شب امتحان و مهارت؛ همه در فیلیمومدرسه

بزن بریم